EFKA SCHOONMAAKBEDRIJF IS EEN REUS IN SCHOONMAAKWERK

 

Efka Schoonmaakbedrijf biedt interieur reiniging aan voor particuliere, bedrijven en/of instellingen in de regio Flevoland. Interieur reiniging draagt bij aan een schoon en prettig omgevingsklimaat. Professionele en deskundige schoonmakers reinigen met uiterste zorg en precisie elke ruimte in uw bedrijf, instelling of woning. Het reinigen van het interieur bij uw bedrijf, instelling of woning kan variëren in dagelijkse, wekelijkse of periodieke frequentie. Tevens leveren wij huishoudelijke schoonmaak voor mensen met PGB in het kader van de Wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO) 

 

Hieronder een greep uit onze werkzaamheden:

 

  • Het reinigen van bureaus, tafels, telefoons, vensterbanken, radiatoren en dergelijke;
  • Reinigen van deuren, kasten en glazen wanden;
  • Verwijderen van spinrag;
  • Vloeren stofzuigen;
  • Dweilen/ schrobben van de vloeren;
  • Het reinigen van sanitair;
  • Reinigen van pantry's, waaronder afnemen van het aanrecht en koffieautomaten. Eventueel aanvullen;
  • Complete reiniging van de koffieautomaten.

Schimmelbehandeling

Schimmels ontstaan vaak door een ongunstig binnen klimaat. Door overmatig vocht en te weinig ventilatie ontstaan er schimmels op muren, vloeren, plafonds en dergelijke. Schimmels kunnen uw bedrijf, instelling of woning veranderen in een muffe en vieze ruimte, daarnaast zijn schimmels ongezond voor uw gezondheid. De luchtkwaliteit gaan door de schimmels achteruit en hierdoor zijn gezondheidsklachten niet uitgesloten. Onze werknemers kunnen de schimmels verwijderen en uw voorzien van tips om het in de toekomst tegen te gaan. 

 

Tapijt reinigen

Tapijt is een veelgebruikte vloerbedekking in bedrijven, instellingen en woningen. Na langdurig gebruik van het tapijt, krijgt het een doffe en vervuilde uitstraling. Door een dieptereiniging op het tapijt toe te passen, ziet uw tapijt er weer schoon en fris uit! Efka schoonmaakbedrijf reinigt niet alleen het tapijt. U kunt ook bij ons terecht voor het reinigen van uw gestoffeerde meubels. 

 

Contact

Meer weten wat Efka Schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen?

Tijdens een gesprek informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden.

U kunt bellen naar 0527-740010 of vul het contactformulier online in. 

Wij nemen spoedig contact met u op.

 

We zien u graag bij Efka Schoonmaakbedrijf.

 

contact