Efka Schilderwerken is een ambachtelijk en veelzijdig schildersbedrijf in Emmeloord dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. 

 

Onze schilders

Jan Rogoz is op jonge leeftijd begonnen en oefent met plezier en trots inmiddels alweer ruim 20 jaar het schildersvak uit. Hij is gediplomeerd vakschilder Zijn collega Michel Hagenbeek is ook al ruim 12,5 jaar een ervaren vakschilder.

 

Onze visie op schilderwerken

De doelstelling van Efka Schilderwerken is om samen met de klant een eindproduct af te leveren waar iedereen zeer tevreden over is en lange tijd van kan genieten.

 

We houden van onze Noordoostpolder en van het ambacht van ons vak. We verzorgen het schilderwerk voor o.a. scholen, kantoren, VvE’s, gemeentes, nieuwbouw, particulieren, en aannemers­bedrijven, zowel binnen als buiten. Ook zijn wij in te schakelen voor houtrotherstel.

Abonnement

Graag wijzen wij u op ons abonnement op schilderwerk. Wij komen één keer in de vijf jaar bij u schilderen en lopen elk jaar uw schilderwerk na. U betaald elke maand een bedrag zodat u uw investering kunt spreiden.

 

Uiteraard zijn wij graag bereid om een offerte op maat te maken. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult dan zorgen wij ervoor dat we binnen drie werkdagen contact met u opnemen.

 

Contact

Het liefst via het contactformulier omdat wij overdag niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen.

Omdat wij sinds 2022 onder de naam Efka Schilderwerken gestart zijn is er (nu nog) volop ruimte in onze agenda.

 

Bent u op zoek naar een schilder voor een schilderklus in Emmeloord en omgeving en gaat u voor kwaliteit en duurzaamheid dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wij zijn u graag van dienst!

Vul hier de uitkomst van de som in